ЗУСТРІЧ З ГЕНЕРАЛОМ

6 грудня 2016 року учні 7-а, 7-б та 6-а класів зустрілися зі справжнім генералом козацтва Олександром Олексійовичем Гацюком. У День Української армії діти зустрілися з тим, оберігає і передає молоді свої знання про давні традиції оборони рідної землі.

Отаман Слобожанського козацтва єднального провів з учнями цікаву вікторину. яка допомогла учням долучитися до козацьких традицій, звичаїв, історії та визначних постатей козацтва.

Окрему подяку складаємо колективу 2-ї масової бібліотеки Московського району та її керівникові - Волобуєвій Аллі Михайлівні. Завдяки їй відбулася ця чудова зустріч.

Бібліотека - не тільки джерело знань. але й центр громадської діяльності, місце, де збираються творчі люди. Вже третій рік поспіль триває наша співпраця. І завжди заходи бібліотеки цікаві, пізнавальні, розвиваючі. Зустрічі в бібліотеці приносять дітям радість і користь.

Кiлькiсть переглядiв: 165

Фотогалерея

Звернутися для редагування/видалення інформації про дитину з сайту або повідомити про нелегальний контент, Ви можете, написавши на електронну пошту library@school42.edu.kh.ua

/Files/images/dlya_svyat/logo.jpg

Дата останньої зміни 15 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!