Концерт "Ми – харків'яни"

04.12.2018 у нашій школі пройшов фестиваль "Ми – харків'яни", в якому взяли участь учні 6-11-х класів.

Наперед кожен клас отримав завдання: підготувати виступ про пам'ятки нашого міста. 6-А розповідав про Історичний музей. Семикласники представили найулюбленіше місце мешканців нашого міста – парк Горького.

7-А Любимый парк

8-А з притаманним їм почуттям гумору розповів про Південний вокзал. Хлопці з 9-А класу спробували передати дух найбільшої площі в Європі – площі Свободи. Разом із 9-Б класом ми побували біля найцікавіших пам'яток нашого міста.

памятники нашего города

Про пам'ятник Т.Г.Шевченку був виступ одинадцятикласників. Найбільш душевною виявилася розповідь 10-А класу про собори міста Харкова. На початку свята була представлена літературно-музична композиція "Моє улюблене місто", підготовлена вчителем музики Світланою Миколаївною Фартушною та найкращими читцями нашої школи. На святі пролунали вірші та пісні поетів Харкова та поетів нашої школи. Дякуємо всім учасникам концерту, класним керівникам та Світлані Миколаївні за масу позитивних емоцій!

11-А представляв літературно-музичну композицію про сад Шевченко та пам'ятник Тарасу Шевченку в нашому місті.

Памятник Шевченко

9-А клас розповів про площу Свободи

ПЛОЩАДЬ СВОБОДЫ

8 А песня

9 Б песня

10 А выступление

10 А песня

11 А песня

Кiлькiсть переглядiв: 204

Фотогалерея

Звернутися для редагування/видалення інформації про дитину з сайту або повідомити про нелегальний контент, Ви можете, написавши на електронну пошту library@school42.edu.kh.ua

/Files/images/dlya_svyat/logo.jpg

Дата останньої зміни 23 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!